Newsletter
 
 
 
Image Alt

Besøg os i Arbejdsmiljø Loungen på Folkemødet!

Også i år kan du møde Arbejdsmiljørådet på Folkemødet, hvor vi i Arbejdsmiljø Loungen sætter fokus på, at et godt arbejdsmiljø betaler sig.

Arbejdsmiljørådet vil stå for fire events:

Sund hud på med handsken!: Torsdag den 13. juni kl. 16.00 kan du teste dig selv og få gode råd til brug af handsker i netop dit job.

Er der styr på fremtidens arbejdsmiljø?: Fredag den 14. juni kl. 15.00 vil Pernille Knudsen, viceadministrerende direktør i DA, Morten Skov Christiansen, næstformand i FH og Dorthe Nedermark, chef for HSE i Arriva, tage debatten med publikum, om der er styr på fremtidens arbejdsmiljø.

Traditionen tro inviterer Arbejdsmiljørådet alle med interesse for arbejdsmiljø til get-together og netværksarrangement fredag den 14. juni kl. 16.30.

Dilemmaer om unges arbejdsmiljø: Lørdag den 15. juni kl. 12 vil Martin Rasmussen, næstformand for HK Danmark, Lars Andersen, arbejdsmiljøchef hos Lederne, Preben Meier Pedersen, chefkonsulent i KL og Juliane Marie Neiinendam, formand for Ansattes Råd i IDA, sammen med publikum blive stillet over for nogle af de dilemmaer, der kan opstå for unge og nyansatte på arbejdspladsen.

Kom forbi Arbejdsmiljø Loungen på G13 ved Ydermolen og bliv klogere på arbejdsmiljøet. Bag loungen står de fem Branchefællesskaber for Arbejdsmiljø, Arbejdsmiljørådet og Videncenter for Arbejdsmiljø.

Vi ses på Folkemødet!

Du kan læse mere om programmet og arrangementerne i Arbejdsmiljø Loungen på www.arbejdsmiljoloungen.dk  

 
 

Landskronagade 33  |  2100 København Ø  |  Telefon: 7220 8517  |  E-mail:  post@amr.dk