Newsletter
 
 
 
Image Alt

Få inspiration til godt arbejdsmiljø – kom til temadag og prisuddeling

Mandag den 8. april 2019 kårer Arbejdsmiljørådet de fire vindere af Arbejdsmiljøprisen 2019. Det sker i forbindelse med en temadag, der sætter fokus på unge og nyansattes arbejdsmiljø.

Her vil Alexandra Krautwald, ledelsesrådgiver, forfatter og blogger, fortælle om, at hvad der kendetegner de yngste generationers tilgang til arbejdslivet. Christian Harpelund, Onboarding Group, giver eksempler og gode råd til, hvordan man bedst integrere nye medarbejdere på arbejdspladsen - til gavn for både medarbejder og arbejdsplads. Og Christine Feldthaus, tv-vært og livsstilsekspert, giver - med udgangspunkt i jordnære eksempler fra et levet (arbejds)liv - et kærligt spark til, hvordan vi kan give unge en bedre start på arbejdslivet. 

Desuden vil beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen overrække prisen til en arbejdsplads, der har gjort en ekstraordinær indsats for de unge og nyansattes medarbejderes arbejdsmiljø.

Du kan også møde alle de 12 arbejdspladser, der er nomineret til Arbejdsmiljøprisen 2019, fordi de har knækket koden til at skabe et bedre arbejdsmiljø.

Navnene på de 12 nominerede arbejdspladser offentliggøres mandag den 11. marts 2019.

Se tilmelding og program på www.arbejdsmiljøprisen.dk

 
 

Landskronagade 33  |  2100 København Ø  |  Telefon: 7220 8517  |  E-mail:  post@amr.dk