Newsletter
 
 
 
Image Alt

Her er vinderne af Arbejdsmiljøprisen 2019

Fire arbejdspladser har bevist, at der kan skabes store resultater, når ledelse og medarbejdere samarbejder om at sætte fokus på det gode arbejdsmiljø. Derfor er de årets vindere af Arbejdsmiljøprisen.

Fødeafsnittet på Hvidovre Hospital har prioriteret jordemødrenes trivsel og arbejdsmiljø og dermed vendt en situation med for få ansatte til nu at have flere ansøgere end ledige stillinger.

Lemvigh-Müller A/S har næsten halveret antallet af arbejdsulykker ved at have fokus på risici i dagligdagen.

Odense Kommune Dagtilbud har kombineret viden om ergonomi og pædagogisk faglighed – nu løfter pædagoger og dagplejere børnene halvt så mange gange, og samtidig styrkes børnenes motoriske udvikling.

Adserballe & Knudsen A/S har forbedret trivslen på byggepladserne ved at sætte fokus på at forebygge stress og stressbelastninger.

Arbejdspladserne blev hyldet på Arbejdsmiljørådets temadag den 8. april 2019 om unge og nyansattes arbejdsmiljø i DGI-byen.

Både de fire vindere og de øvrige otte nominerede arbejdspladser har vist, at et godt arbejdsmiljø kan skabes på alle typer arbejdspladser, uanset branche, sektor og størrelse. Arbejdsmiljørådet kan se, at arbejdsmiljøet for alvor rykker, når ledelsen og medarbejderne sammen finder de løsninger, som passer til kulturen, kerneopgaven og de konkrete udfordringer på den enkelte arbejdsplads.

Se video-præsentationerne fra alle 12 arbejdspladserne og læs meget mere på www.arbejdsmiljoeprisen.dk

 
 

Landskronagade 33  |  2100 København Ø  |  Telefon: 7220 8517  |  E-mail:  post@amr.dk