Newsletter
 
 
 
Image Alt

Få inspiration til godt arbejdsmiljø – kom til temadag og prisuddeling

Onsdag den 11. april 2018 kårer Arbejdsmiljørådet de fire vindere af Arbejdsmiljøprisen 2018. Det sker i forbindelse med en temadag, der sætter fokus på arbejdsmiljø, forandringer og ny teknologi.

Her vil Jesper Ulsø, Dare Disrupt, fortælle om de overordnede udviklingstendenser og megatrends inden for digitalisering og teknologisk udvikling. Janne Gleerup, lektor på RUC, ser på, hvordan vi kan anvende ny teknologi i udviklingen af det gode arbejdsmiljø – der er både nye muligheder men også potentielle faldgruber. Nikolaj Sonne, it-ekspert og vært på DRs ’So Ein Ding’, stiller skarpt på, hvad fremtiden måske bringer i en verden af kunstig intelligens, robotter og overvågning.

Desuden vil beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen holde et oplæg og være med til at hylde de mange arbejdspladser, der har gjort en ekstraordinær indsats for arbejdsmiljøet.

Se tilmelding og program her.

Dommerkomiteen er i øjeblikket ved at behandle indstillingerne fra de mange arbejdspladser, der har indstillet deres arbejdsmiljøindsats til Arbejdsmiljøprisen 2018. I marts måned offentliggøres det, hvilke 12 arbejdspladser der i særlig høj grad har udmærket sig, og derfor er nomineret til Arbejdsmiljøprisen 2018. Der bliver nomineret tre arbejdspladser i kategorierne Arbejdsulykker, Muskel- og skeletpåvirkninger, Psykisk arbejdsmiljø og Forandringer og ny teknologi.

Alle indstillede arbejdspladser får direkte besked.

 

 
 

Landskronagade 33  |  2100 København Ø  |  Telefon: 7220 8517  |  E-mail:  post@amr.dk