Spring over hovedmenu
Tage godt imod jeres unge medarbejder

Tag godt imod jeres unge medarbejder

Arbejdsmiljørådet lancerer fem anbefalinger, som introducerer nogle af de vigtigste ting, som I skal være opmærksomme på, når der starter en ny ung medarbejder.

Korte nyheder

Nyhed / 21-09-2020

Nyhedsbrev d. 21. september 2020

Nyhedsbrev d. 21. september

I nyhedsbrevet kan du læse, at Arbejdsmiljørådet lancerer i dag 5 anbefalinger om den gode modtagelse af unge medarbejder, og at Arbejdsmiljørådet har nedsat et Kemiudvalg.

Læs hele nyhedsbrevet her

Nyhed / 21-08-2020

Tillykke til vinderne af Arbejdsmiljøprisen 2020

Tillykke til vinderne af Arbejdsmiljøprisen 2020

Fire arbejdspladser har løftet arbejdsmiljøet til nye højder og vinder Arbejdsmiljøprisen 2020.

 

Læs mere her

Nyhed / 02-06-2020

Arbejdsmiljørådet ønsker alle en god sommer!

Arbejdsmiljørådet ønsker alle en god sommer!

Arbejdsmiljørådet ønsker alle en rigtig god sommer. Læs mere om aktiviteterne fra det første halv år, og hvilke opgaver Arbejdsmiljørådet tager fat på efter sommerferien.

Læs mere her
Tag godt imod jeres unge medarbejder

Tag godt imod jeres unge medarbejder

Arbejdsmiljørådet lancerer kampagnen ’Tag godt imod jeres unge medarbejder,’ som har fem enkle og operationelle anbefalinger til, hvordan arbejdspladser kan give en ung nyansat en god start på arbejdslivet.

 

 

Læs mere om anbefalingerne her
Forebyg seksuel chikane

Forebyg seksuel chikane

Vi har alle forskellige grænser. Derfor er det vigtigt, at vi på arbejdspladserne får talt om, hvilken adfærd, der er acceptabel, og hvilken adfærd, der ikke er.

Derfor har arbejdsmarkedets parter sammen med Arbejdstilsynet udarbejdet en række dialogkort, der skal gøre det nemmere at tale om og forebygge seksuel chikane på arbejdspladsen.

Læs mere om kampagnen her
Coronavirus og arbejdsmiljø

Coronavirus og arbejdsmiljø

Vi befinder os i en tid, som på flere punkter er anderledes, end vi er vant til. De danske arbejdspladser skal finde nye løsninger på situationer, som er helt nye og uvante.

Du kan finde en oversigt over vejledninger og informationsmaterialer om coronavirus og arbejdsmiljø.

Læs mere om coronavirus og arbejdsmiljø her
Billede af medarbejdere fra afdelingen Medicinske Sygdomme M 14, Sygehus Sønderjylland, som modtager Arbejdsmiljøprisen 2020 i kategorien psykisk arbejdsmiljø.

Vinderne af Arbejdsmiljøprisen 2020

Et stort tillykke til Sanistål A/S, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune, Medicinske Sygdomme M14 på Sygehus Sønderjylland og Einar Kornerup A/S, som har skabt et særligt godt arbejdsmiljø og er vindere af Arbejdsmiljøprisen 2020.

Læs mere om Arbejdsmiljøprisen her